ВИКОРИСТАННЯМЕТОДІВ ПЕДАГОГІЧНОГО СТИМУЛЮВАННЯ НА ПОЧАТКОВОМУ ЕТАПІ НАВЧАННЯ ТУРЕЦЬКОЇ МОВИ У ФІЛОЛОГІЧНОМУ ВНЗ - Кіндрась, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто особливості методів педагогічного стимулювання на початковому етапі навчання турецької мови у філологічному ВНЗ. Зокрема, обґрунтовано важливість створення сприятливого емоційного мікроклімату, налагодження взаємин співробітництва і побудова навчального процесу з урахуванням інтересів студентів. Крім того, висвітлено особливості початкового етапу навчання усного турецького монологічного мовлення у вищій школі та здійснено аналіз методів та прийомів навчання, які сприяють розв’язанню соціально-психологічних проблем адаптації першокурсника.