НАУКОВІ ПІДХОДИ ДО ВИВЧЕННЯ ЕМОЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЯК ОСОБИСТІСНОЇ ЛІДЕРСЬКОЇ ЯКОСТІ - Кочубей, Тетяна; Семенов, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У дослідженні подано результати теоретичного аналізу класифікації підходів до вивчення емоційної стійкості як особистісної лідерської якості учнів молодших класів. Виконана систематизація цих підходів. Визначено чинники, що зумовили появу кожного окремого підходу до вивчення емоційної стійкості, зауважено на внеску у розвиток цих підходів дослідників різних країн.