ГУМАНІСТИЧНІ ЗАСАДИ ЄЗУЇТСЬКОЇ ПЕДАГОГІКИ - Малик, Віталій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У даній статті висвітлено засади гуманістичних методів єзуїтської педагогіки. Розглянуто організацію та педагогічні особливості навчального процесу шкільної системи «Societatis Jesu» XVI–XVIIІ ст. Проаналізовано психолого-педагогічні методи системи освіти Товариства Ісуса.