ОСОБИСТІСНЕ САМОВДОСКОНАЛЕННЯ УЧНЯ ОСНОВНОЇ ШКОЛИ: АНАЛІЗ КАТЕГОРІЙ ТА ПОНЯТЬ - Орлова, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті в контексті дослідження поставленої проблеми визначено категоріальний аналіз поняття особистісного самовдосконалення. Проаналізовано та уточнено визначення ключової категорії відносно учня основної школи. Обґрунтовано актуальність особистісного самовдоско-налення учнів основної школи саме в цей віковий період. Зроблено висновок, підлітковий вік у цілому – є сенситивни