СУТНІСТЬ ІННОВАЦІЙНОГО УПРАВЛІННЯ ЯК ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНЬОГО КЕРІВНИКА НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Сас, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті автор аналізує внутрішні та зовнішні чинники, виявляє фактори внутрішнього та зовнішнього середовища навчального закладу, які зумовлюють інноваційне управління. На основі аналізу нормативних джерел автор статті визначає поняття, об’єкт, суб’єкт, мету, завдання інноваційного управління; виявляє особливості моделі, напрямки, очікувані результати професійної діяльності майбутнього керівника навчального закладу з інноваційного управління.