ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕННЯ ОЦІНОЧНИХ СУДЖЕНЬ ВЗАЄМОДІЇ «ВИКЛАДАЧ-СТУДЕНТ» - Слободиська, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті, на основі аналізу наукової літератури, розкривається історичний аспект виховання культури взаємодії викладачів і студентів, констатуються результати дослідження оціночних суджень студентів щодо взаємодії «викладач – студент», розкриваються орієнтири взаємодії суб’єктів педагогічного процесу, що сприяють виникненню конструктивного діалогу.