СУТНІСТЬ ДЕФІНІЦІЇ «ЦІННІСНІ ОРІЄНТАЦІЇ» В СУЧАСНІЙ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІЙ ТЕОРІЇ - Тарарак, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Запропонована стаття розкриває зміст поняття «ціннісні орієнтації» в науково-педагогічній теорії, що сприятиме подальшому розвитку та реалізації єдиної виваженої концепції щодо вирішення низки педагогічних проблем у вищій професіональній освіті сьогодення з урахуванням соціально-політичних, економічних, духовно-моральних факторів.