РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ МАТЕРІАЛЬНОГО СТИМУЛЮВАННЯ ВЧИТЕЛІВ ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ (ДРУГА ПОЛОВИНА ХХ СТОЛІТТЯ) - Филипська, Віта (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті зосереджується увага на проблемі реформування, субсидуванні шкіл, фінансових відносинах між міністерством освіти і місцевими органами народної освіти, стимулюванні педагогів до роботи в школі, оплаті праці вчителів Великої Британії у другій половині ХХ століття.