ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПОЛІКУЛЬТУРНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВЮРИДИЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ЗАСОБАМИ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Хребтова, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті подані інтерактивні технології полікультурного виховання студентів юридичних спеціальностей засобами іноземних мов та переваги їх застосування у процесі полікультурного виховання майбутніх правників. Спрямованість навчально-виховного процесу потребує запровадження сучасних інноваційних підходів.