ФОРМУВАННЯ ПОНЯТТЯ ЕНТРОПІЇ В КУРСІ ТЕРМОДИНАМІКИ І СТАТИСТИЧНОЇ ФІЗИКИ - Школа, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті проведено короткий аналіз методики формування поняття ентропії в курсі термодинаміки і статистичної фізики, що має важливе професійно-педагогічне значення в підготовці майбутнього вчителя фізики.