ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МАГІСТРІВ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ: ДОСВІД РЕСПУБЛІКИ МОЛДОВА - Дутчак, Юрій; Квасниця, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто основні підходи до забезпечення якості професійної підготовки майбутніх магістрів середньої освіти з фізичної культури в Республіці Молдові на прикладі Державного університету фізичної культури і спорту (USEFS). Охарактеризовано компоненти системи забезпечення якості професійної підготовки в означеному університеті. Аналіз освітніх програм дозволив з’ясувати, що магістерська програма «Психопедагогіка фізичного виховання та спорту» (USEFS) відповідає освітньо-професійній магістерській програмі за спеціальністю «Середня освіта. Фізична культура» в Україні.