ІЄРАРХІЯ ПОНЯТЬ «ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ», «ЗДОРОВИЙ СТИЛЬ ЖИТТЯ» - Танасійчук, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкрито ієрархія понять «здоровий спосіб життя», «здоровий стиль життя». Встановлено, що найбільш повний взаємозв’язок між здоровим способом життя і здоровим стилем життя виражається в їх порівнянні. Розкрито відмінність здорового способу життя від здорового стилю життя, яка полягає в питомій вазі індивідуального в них. Здоровий стиль життя виступає не складовою частиною здорового способу життя, а втіленням останнього на рівні особистості, включаючи в себе світоглядну, поведінкову і діяльнісну складові.