ВИЗНАЧЕННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ ПРАКТИЧНОГО НАВЧАННЯ В ГАЛУЗІ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Гедзик, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Питання дистанційного навчання набуває широкого значення оскільки результати суспільного прогресу сьогодні концентруються в інформаційній сфері, а раніше вони були зосереджені у сфері технологій. Проведений аналіз переконливо доводить, що планувати використання технологій дистанційного навчання, зокрема під час професійної підготовки майбутніх викладачів практичного навчання в галузі комп’ютерних технологій, не можна без попереднього визначення готовності студентів до такого виду діяльності.