ІННОВАЦІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ЗАСОБАМИ STEAM-ПРОЄКТУВАННЯ - Соловей, Віктор; Глуханюк, Віталій; Шимкова, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто актуальну проблему сучасної педагогічної освіти – напрацювання інноваційного напряму підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій засобами STEAM-проєктування. Метою статті є обґрунтування інноваційної підготовки майбутніх учителів трудового навчання та технологій засобами STEАM-проєктування. Встановлено, що в студентські проєкти відображають завдання інтеграції змісту різних предметних галузей для опису системи перетворювальної діяльності і реалізують обґрунтовані конструктивно-технологічні рішення виробів або технологічних процесів.