ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНOСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА-МУЗИКАНТА У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Дерда, Іван (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті проаналізовано погляди науковців щодо особливостей розвитку професійної компетентності майбутніх педагогів-музикантів у процесі фахової підготовки. Визначено, що формування професійної компетентності передбачає всебічний, гармонійний розвиток майбутнього педагога-музиканта, який володіє не лише теоретичними знаннями, а і практичними вміннями і навичками. Окреслено перспективи подальших наукових розвідок щодо впровадження в освітній процес інноваційних технологій навчання, пошуку шляхів творчої самореалізації педагогів-музикантів з проекцією на особистісний і професійний розвиток.