МЕТОДИЧНИЙ СУПРОВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ ЯК ОСНОВА ЇХНЬОЇ ГОТОВНОСТІ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Недосєкова , Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2021)
У статті висвітлено сутність методичного супроводу виробничої практики студентів-практикантів харчового профілю, показано роль основних його елементів у формуванні готовності до майбутньої професійної діяльності фахівців, зокрема наскрізної програми з організації та проведення практики студентів закладу вищої освіти. У процесі проведення дослідження було використано теоретичні методи, а саме: проведено аналіз, синтез, систематизацію та моделювання засобів навчання. Упровадження такого методичного супроводу сприяє формуванню готовності до майбутньої професійної діяльності. Ключові слова: методичний супровід, студенти-практиканти харчового профілю, виробнича практика, наскрізна програма, координатор дій практиканта, інструкція для керівників практики, узагальнені професійні вміння, готовність до професійної діяльності.