РОЛЬ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ В СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ ХОРЕОГРАФІВ - Мерлянова, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2021)
У статті досліджується роль дистанційного навчання в освітньому процесі студентів хореографічного напряму закладів вищої освіти. Подано характерні риси та основні принципи освітнього процесу, визначено перелік професійних умінь та навичок фахової успішності. Проаналізовано ефективність використання інтернет-ресурсів, зручність при виконанні освітніх завдань, виховання самодисципліни та вмотивованості. Визначено роль колективної роботи в танцювальному класі та її вплив на виконавську майстерність, значення роботи педагога, постановки цілей і завдань для отримання якісної професійної підготовки. Ключові слова: дистанційне навчання, заклад вищої освіти, педагогічний процес, освіта, студент, хореограф, мотивація, виконавська майстерність.