МОВНЕ ПОРТФОЛІО ЯК ІНТЕГРАЦІЯ ДОСЯГНЕНЬ СУЧАСНИХ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В СИСТЕМУ ОЦІНЮВАННЯ НА УРОКАХ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Бойко, Яків (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2022)
Проаналізовано переваги застосування мовного портфоліо як інтеграції цифрових технологій в систему оцінювання на уроках англійської мови. Досліджено особливості використання інформаційно-комунікаційних технологій, схарактеризовано зміну парадигми у вивчені мови, представлено структуру мовного портфоліо. За допомогою мовного портфоліо вчителі намагаються оцінити більш широке коло комунікативних навичок для того, щоб зробити даний процес більш актуальним, а також залучити учнів до самовдосконалення та до рефлексії стосовно власного навчання тощо. Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології; інтернет; зворотний зв’язок; інтернет-ресурси; англійська мова; мовне портфоліо; цифрові технології; оцінювання; комунікативне викладання мови.