КОНСТУКТИВНІ ВИМОГИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-МЕТОДИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ В ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ - Ткачук, Станіслав; Мельник, Олексій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2022)
Проаналізовано сучасний стан розробки та використання інформаційно-методичного забезпечення, яке функціонує на базі інформаційно-комунікаційних технологій в установах середньої професійної освіти. Обґрунтовано педагогічно-ергономічні вимоги та педагогічні умови до електронного освітнього ресурсу для навчальних дисциплін. Описано проведений педагогічний експеримент з оцінки рівня компетентності викладача середньої професійної освіти у сфері створення і використання електронного освітнього ресурсу в складі інформаційно-методичного забезпечення освітнього процесу. Ключові слова: інформаційно-методичне забезпечення; заклади професійної (професійно-технічної) освіти; професійна освіта; освітній процес; електронний освітній ресурс