ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ГРУПОВОЇ РОБОТИ У ЦІННІСНИХ ВИМІРАХ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ В РАМКАХ АКМЕОЛОГІЧНОГО ПІДХОДУ - Казак, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2022)
Стаття присвячена аналізу ефективності застосування групової роботи при підготовці майбутніх учителів німецької мови в межах акмеологічного підходу. Репрезентовано результати, отримані під час експериментального дослідження серед здобувачів вищої освіти, умовно поділеного на дві частини – пасивну і рефлексивну, що мало на меті перевірку ефективності вищезазначеної стратегії в освітньому процесі, оскільки сучасна іншомовна освіта України здійснює пошук ефективних шляхів опанування іноземних мов. Ключові слова: групова робота; професійна підготовка; іншомовна освіта; акмеологічний підхід; майбутній учитель німецької мови; мотивація; комунікація.