ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ХІМІЇ ДО ВИКОРИСТАННЯ WEB-ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ НАОЧНО-МОДЕЛЬНОГО НАВЧАННЯ УЧНІВ - Кочубей, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2023)
У статті розглянуті підходи до підготовки майбутніх учителів хімії до використання web-технологій для наочно-модельного навчання учнів, які запропоновано використовувати в методиці навчання хімії для пояснення досить складних для розуміння фізико-хімічних явищ, в яких словесний опис є малоефективним. Визначено специфіку та основні змістові компоненти наочно-модельного навчання хімії як чинника цілісного педагогічного процесу професійної підготовки майбутнього вчителя. Ключові слова: підготовка; майбутні учителі; хімія; web-технології; наочно-модельне навчання; наочність; символи; схеми; моделі; учні.