ВПРОВАДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ МОБІЛЬНОГО НАВЧАННЯ У СИСТЕМІ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ - Ткачук, Станіслав; Мельник, Олексій; Ворошилов, Сергій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2023)
Проаналізовано мобільне навчання як організацію і рішення задач з комплексної, системної інформатизації освітньої діяльності та реалізація заходів, спрямованих на інтеграцію освітньої, наукової та управлінської діяльності освітнього закладу для підготовки конкурентоспроможних фахівців, які володіють на професійному рівні основною спеціальністю на основі сучасних інформаційно-телекомунікаційних технологій. Показано, що впровадження мобільного навчання передбачає вирішення цілого ряду завдань; розвиток засобів мобільного навчання змушує по-новому поглянути на технології реалізації дистанційного навчання. Ключові слова: технології e-learning; дистанційна освіта; мобільне навчання; освітній процес; інтерактивне навчання; інформаційно-комунікаційні технології; електронні навчальні курси; LMS Moodle.