ТЕХНОЛОГІЇ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ В ГРОМАДАХ - Бойко, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2023)
Стаття присвячена дослідженню та аналізу соціально-педагогічних технологій у сучасній освіті і соціальній роботі. Вона досліджує роль та значення використання технологій у соціально-педагогічній практиці, а також їх вплив на якість особистість клієнтів соціальної роботи. Стаття також висвітлює важливі аспекти професійної підготовки майбутніх соціальних працівників до використання технологій в своїй роботі, а також виклики і можливості, які створюються завдяки їх впровадженню. Саме тому стаття є актуальною для соціальних працівників в громаді, студентів і дослідників, які цікавляться питаннями сучасної соціально-педагогічної сфери. Ключові слова: технології; соціально-педагогічні технології; соціальний працівник; волонтерство; громада; консультування; тренінг; соціальна анімація; інвалідність; моніторинг.