ОСВІТНІ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПІД ЧАС ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Палагута, Ілона (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2024)
У статті проаналізовано поширення пандемії COVID-19 та її вплив на всі сфери людського життя. Представлено дослідження науковців з питань різних аспектів дистанційного навчання. Перераховано низку проблем, які пов’язані з вивченням англійської мови у дистанційному режимі. Охарактеризовано основні види навчання під час дистанційної освіти. Висвітлено основні освітні платформи для вивчення англійської мови під час дистанційного навчання. Розкрито основні функції, які виконує навчальне середовище для підтримки студентів при вивченні англійської мови у дистанційному режимі.