ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ФАХІВЦІВ МОБІЛЬНОЇ БРИГАДИ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ З ПИТАНЬ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА - Парфанович, Іванна; Олексюк, Наталія; Турчин-Кукаріна, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2024)
У статті визначено специфіку програмного забезпечення у підвищенні кваліфікації та навчанні фахівців мобільної бригади соціально-психологічної допомоги з питань домашнього насильства. Запропоноване програмне забезпечення спрямоване на поглиблення взаємодії науки з практикою, впровадження результатів науково-дослідних досліджень, підготовку нового покоління висококваліфікованих фахівців у галузі соціальної роботи. Визначено цілі роботи та цільові групи, завдання, напрями, координаційні центри, головних виконавців та учасників здійснення такої програми, а також прогнозовані очікувані результати.