ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ CLIL У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ - Подоляк, Михайло (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2024)
У статті автор розглядає поняття CLIL та ефективність його використання при навчанні предмета «Іноземна мова за професійним спрямуванням» студентами нелінгвістичних ЗВО України. На основі аналізу наукової літератури автор формулює власне визначення поняття методу CLIL, його ефективність в освітньому процесі. Провівши опитування студентів, які навчалися за цим методом, а також проаналізувавши власний досвід його використання, автор надає рекомендації та пропозиції стосовно впровадження цього методу в освітній процес з метою ефективнішого навчання студентів предмету «Іноземна мова за професійним спрямуванням».