ВПЛИВ МОТИВАЦІЙНИХ ФАКТОРІВ НА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИСОКОЇ ЯКОСТІ ВИКЛАДАННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ ДИСТАНЦІЙНО - Борзенко, Олександра (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2024)
Актуальність викладеного матеріалу обумовлена суспільною потребою у володінні іноземними мовами. Визначається важливість вивчення іноземних мов в умовах глобалізації та розвитку міжнародних відносин. У статті розглядаються сучасні виклики, що постають перед викладачами в процесі викладання іноземних мов дистанційною формою навчання. Доведено, що вплив мотиваційних факторів криється у взаємоузгоджених і взаємообумовлених цілях особистісно-професійного розвитку викладачів та стратегічного розвитку закладу вищої освіти. Окреслюється поняття «дистанційне навчання» як інноваційний освітній формат, що в умовах повномасштабної війни став одним із засобів реалізації процесу навчання.