ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ПРОФЕСІЙНИЙ ІМІДЖ ВИХОВАТЕЛЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ» МАЙБУТНІМ БАКАЛАВРАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 012 ДОШКІЛЬНА ОСВІТА - Загородня, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2025)
У статті здійснено аналіз досліджень з проблеми фахової підготовки й формування іміджу майбутніх вихователів, використання театральної педагогіки в означеному процесі. Представлено зміст, види начальних занять – інформаційні лекції з елементами дискусії, ретроспективного аналізу та наперед запланованими помилками; практичні заняття, побудовані на інтерактивних технологіях і методи викладання дисципліни «Професійний імідж вихователя закладу дошкільної освіти» майбутнім вихователям. Акцентовано увагу на театральній педагогіці як засобові формування іміджотвірної компетентності педагогів.