ФОРМУВАННЯ ПРАКТИЧНИХ НАВИЧОК ВИРІШЕННЯ ВИРОБНИЧИХ ЗАДАЧ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Філімонова, Ірина; Дубова, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2025)
У статті розглядається процес формування практичних навичок вирішення виробничих задач у майбутніх фахівців професійної освіти у галузі харчових технологій. Увага акцентується на доцільності використання квест-технологій як ефективного засобу інтеграції теоретичних знань із практичною діяльністю під час вивчення фахових дисциплін. Проаналізовано дидактичні можливості квестових завдань для створення ситуацій професійного вибору, моделювання виробничих процесів, розвитку критичного мислення, вміння приймати рішення та працювати в команді.