НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНИЙ ТАБІР ДЛЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ «ДІЯ» – ІННОВАЦІЙНА ФОРМА ВИХОВАННЯ В УМОВАХ ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Кравченко, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті обґрунтовано концептуальні підходи подальшого вдосконалення системи національно-патріотичного виховання в умовах закладу вищої освіти, проаналізовано інноваційну форму оновлення змісту виховних технологій, пошуку інноваційного практичного інструментарію з їх реалізації – Національно-патріотичний табір для студентської молоді «Дія». На основі аналізу семи тематичних змін Табору, систематизовано і схематично зображено мету, напрями, форми і методи національно-патріотичного виховання Табору «Дія».