САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ ЗА ПРОЕКТНОЮ МЕТОДИКОЮ - Воронова, Єлізавета (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2017)
Мета статті полягає в розгляді використання проектних методів навчання під час аудиторних занять з англійської мови та самостійної роботи студентів. Підкреслюється, як проектна технологія в технічному вузі сприяє розкриттю творчого потенціалу особистості майбутнього інженера, що підвищує мотивацію до вивчення іноземної мови та розвиває навички комунікативної компетенції. Характеризуються та виділяються основні моменти використання проектної методики, висвічується актуальність ролі викладача, яка докорінно відрізняється від традиційної.