PROFESSIONAL ACTIVITY OF TECHNOLOGY ENGINEERS IN TERMS OF INNOVATIVE DEVELOPMENT IN FOOD INDUSTRY - Kravchenko, Tamara (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2017)
Стаття розглядає професійну підготовку інженерів-технологів харчової галузі за нових соціально-економічних умов, аналізує філософські, психологічні погляди на творчу професійну діяльність інженера-технолога харчової галузі, конкретизує місце професійної діяльності інженера- технолога у виробничому процесі, визначає елементи організаційної та психологічної підсистеми професійної діяльності інженерів-технологів харчової галузі, а також описує технологічну, організаційно-управлінську, експлуатаційну, проектну, науково-дослідну функції творчої професійної діяльності інженера-технолога харчової галузі.