ОСОБЕННОСТИ ПОДГОТОВКИ СТУДЕНТОВ-ВОЛОНТЕРОВ ДЛЯ СОПРОВОЖДЕНИЯ МЕЖДУНАРОДНЫХ СПОРТИВНЫХ СОРЕВНОВАНИЙ - Максимук, Лариса; Левонюк, Лилия (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті розглядається підготовка вищими навчальними закладами спортивних волонтерів для супроводу міжнародних змагань. Завданнями виховної роботи у вузі є підготовка такого фахівця, здатного до самореалізації в основних сферах життєдіяльності. Вирішенню цих завдань сприяє подальша підтримка провідних молодіжних громадських об’єднань, розвиток інститутів молодіжного самоврядування, волонтерського руху. В результаті дослідження були визначені особливості педагогічних програм для організації волонтерської діяльності на міжнародних змаганнях.