ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ СПЕЦКУРСУ «ЕТНОКУЛЬТУРНІ ОСНОВИ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ І ХОРЕОГРАФІЇ З КНР» У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ - Їн, Чжан (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті висвітлюється методика та особливості впровадження у вищих педагогічних навчальних закладах України спецкурсу «Етнокультурні основи професійної діяльності майбутніх учителів музики і хореографії з КНР». Автор розглядає етапи, дидактичні засоби організації спецкурсу, основні положення, якими керувались при виборі навчального матеріалу. У статті висвітлюються основні теми, які були запропоновані студентам для вивчення на заняттях спецкурсу та різноманітні форми його організації: лекційні заняття, семінарські заняття (оргдіалог, евристична бесіда, семінар-аукціон, круглий стіл), практичні заняття, самостійна робота.