ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯОРІЄНТОВАНОЇ СВІДОМОСТІ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ - Завидівська, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
Обґрунтовано особливості формування здоров’яорієнтованої свідомості майбутніх менеджерів через систему професійної освіти. Проаналізовано специфіку національного менталітету і соціального буття українців та їхньої здоров’яорієнтованої свідомості. Розкрито сутність змісту поняття «здоров’яорієнтована свідомість». Виокремлено основні підходи і принципові положення системи професійної підготовки (аспект здоров’яорієнтованого змісту) майбутніх менеджерів. Сказано, що без використання змісту сучасної професійної педагогіки, формування здоров’яорієнтованої управлінської свідомості майбутніх менеджерів буде малоефективним.