НАВЧАННЯ РІЗНИХ АСПЕКТІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ НА ЗАСАДАХ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНОГО ПІДХОДУ: СТАН ДОСЛІДЖЕНОСТІ - Кравченко, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті вивчено стан дослідженості проблеми навчання різних аспектів іноземної мови на засадах диференційованого підходу; диференційований чинник було виявлено в усіх компонентах методичної системи – цільовому, змістовому, суб’єктному, операційному, контролювально-коригувальному, що дозволяло максимально повно враховувати психофізіологічні та індивідуально-типологічні особливості, а також рівень навченості учнів/студентів. У процесі аналізу виявлено, що методика диференційованого формування лексичної компетентності в читанні у майбутніх філологів не була предметом спеціального дослідження.