ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА З ЛЮДЬМИ ПОХИЛОГО ВІКУ - Моргай, Лілія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2018)
У статті висвітлена робота соціального працівника з людьми похилого віку. Охарактеризовано головні підходи, принципи, обов’язки соціального працівника, що спрямовані на дану категорію українського суспільства. Останнім часом зростає кількість людей похилого віку, які звертаються за допомогою до соціального працівника. Вивчення досвіду та особливостей роботи соціального працівника із зазначеною категорією населення видається особливо актуальним. У зв’язку із зростаючою кількістю звернень людей похилого віку, збільшується сфера обслуговування установ, які надають допомогу та підтримку даній категорії населення.