РОЛЬ КОЛЕКТИВНИХ СТОСУНКІВ У ФОРМУВАННІ ІНДИВІДУАЛЬНОСТІ ДИТИНИ - Скрипник, Неля (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті порушується проблема, яка викликана потребою суспільства у формуванні сучасного покоління. Одним із головних завдань було дослідити можливості формування індивідуальності дитини дошкільного віку та розкрити особливу роль колективних стосунків у цьому процесі. Були виокремлені, проаналізовані погляди та узагальнені ідеї відомих дослідників сучасності та минулого щодо формування індивідуальності особистості.