ПІДХОДИ ПРОВІДНИХ ДІЯЧІВ НОВОГО ЧАСУ ДО РОЗУМІННЯ ОБДАРОВАНОСТІ ТА ПРОБЛЕМИ ВИХОВАННЯ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ - Антонова, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються різні підходи вчених до розуміння обдарованості та проблеми виховання обдарованих дітей The article deals with different approaches of scientists to apptitude and problems of gifted children upbrining