ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ХУДОЖНЬО-ПЕДАГОГІЧНОГО СПІЛКУВАННЯ ЯК МЕТА ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ДО ПЕДАГОГІЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇ: ПОШУК МЕТОДОЛОГІЧНИХ ОРІЄНТИРІВ - Балдинюк, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються методологічні засади підготовки майбутнього вчителя до педагогічної взаємодії з учнем та роль культури художньо-педагогічного спілкування у цьому процесі. The article deals with the methodology grounds for training future teachers for the pedagogical interaction with students and the role of educational artistic communication in the process.