ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ МЕТОДИКО-МАТЕМАТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ В УМОВАХ ЗАПРОВАДЖЕННЯ БОЛОНСЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ - Коваль, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті наголошується на тому, що в сучасних умовах модернізації педагогічної освіти підвищення якості методико-математичної підготовки майбутніх учителів можна досягти шляхом гармонізації її особистісної і професійної складових. In the article is examined, that in the modern terms of modernization of pedagogical formation of upgrading methodical-mathematical training of future teachers is possible to attain by harmonization of its personality and professional constituents.