ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ НА УРОКАХ З КУРСУ «Я І УКРАЇНА» - Кравчук, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюється проблема підготовки студентів до впровадження сучасних інформаційних технологій на уроках. This article describes the problem of students’ training to use modern technologies of information at the lessons.