РОБОТА ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ УКРАЇНИ З БАТЬКАМИ ЧЕРЕЗ ПОСЕРЕДНИЦТВО ДІТЕЙ (ДРУГА ПОЛОВИНА 20-Х – ПЕРША ПОЛОВИНА 30-Х РОКІВ ХХ СТОЛІТТЯ) - Мальцева, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті подано матеріал про роботу загальноосвітньої школи з батьками через посередництво дітей у 20-30-х роках ХХ століття. This article is about active work with parents through children in 20-30th of the XX century