ПЕДАГОГІКА СПІВРОБІТНИЦТВА В РОБОТІ КЛАСНОГО КЕРІВНИКА З БАТЬКАМИ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Рацул, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкривається проблема сімейно-родинного виховання молодших школярів та співпраця вчителя початкових класів з батьками учнів. The article devoted to the problem of education of the junior pupils. The problem of cooperation between the searcher of primary school and the pupils parents is discussed in this article.