ВПЛИВ ОЛЕКСАНДРА ПОТЕБНІ ТА МИХАЙЛА ДРАГОМАНОВА НА ФОРМУВАННЯ СВІТОГЛЯДУ ТА ПОЧУТТЯ ГРОМАДЯНСЬКОСТІ У СТУДЕНТІВ ТА ПРОГРЕСИВНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ІНТЕЛІГЕНЦІЇ - Рацул, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкрито педагогічні погляди на проблеми громадянського виховання. In the article the author discloses pedagogical views on the problems of the community education.