КОМПОНЕНТИ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЯК ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОГО ПРЕДМЕТА - Гембарук, А. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена розгляду актуальної проблеми компонентного складу змісту навчання іноземної мови. Аналізуються різні підходи щодо зазначеної проблеми та обґрунтовується авторський варіант компонентів змісту навчання іноземної мови як загальноосвітнього предмета для педагогічних навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. The article is devoted to the actual problem of the components of the contents of teaching a foreign language. Different approaches to the above mentioned problem are analyzed and the components of the contents of teaching a foreign language as a general educational subject for pedagogical educational establishments of the 1st and 2nd accreditation level are substantiated.