ГРА ЯК ЗАСІБ НАБУТТЯ У ШКОЛІ НЕОБХІДНИХ ЖИТТЄВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ - Дзюбенко, І. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У цій статті мова йде про вплив ігрових знань на формування життєво необхідних компетентностей школярів. This article is about the influence of game classes on the formation of the life -needed competentions of pupils.