ПРОБЛЕМА МІЦНОСТІ ТА ДІЄВОСТІ ЗНАНЬ І КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД В ОСВІТІ - Коваленко, Г. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Статтю присвячено актуальній проблемі – компетентнісному підходу в сучасній освіті, який доповнює низку інновацій і класичних підходів, що допомагають освітянам гармонійно поєднувати позитивний досвід для реалізації сучасних освітніх цілей. Розглядаються різні підходи до проблеми міцності знань учнів у контексті компетентнісного підходу. This article devoted to an actual problem – the competentiveness approach in modern education which supplements a lot of educational innovations and classical approaches which help scientists to connect harmoniously positive experience for realization of the modern educational purposes. Different approaches to a problem of durability of knowledge of pupils in the context of the competentiveness approach are considered.