РОЛЬ ЖІНОК-ВОЛИНЯНОК У ПОШИРЕННІ ОСВІТИ В УКРАЇНІ (ПЕРІОД РАННЬОГО БАРОКО) - Петренко, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У роботі піднімається питання про роль жінок у поширенні освіти в Україні в період раннього бароко. This article rises the problem of the women’s role in the spreadening of education in Ukraine in the period of early Baroque.