ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ ТА ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ ЗА ДОПОМОГОЮ НОВИХ ФОРМ НАВЧАННЯ - Шломенко, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Розглянуто засоби формування комунікативної та фахової компетентності майбутніх економістів за допомогою нових форм навчання. Метою вивчення іноземної мови є формування рівня комунікативної компетенції, що дозволяє вільно спілкуватись залежно від конкретної ситуації. Саме на досягнення такої мети спрямоване навчання за посібником “English for managers”. В основу створення цього навчального посібника покладені принципи, які є провідними у комунікативній методиці навчання. Вивчаючи англійську мову за цим посібником, студенти повинні оволодіти набором комунікативних дій, знаннями, навичками та уміннями, необхідними для здійснення професійної діяльності менеджера. The article deals with the ways of molding the communicative and professional competence of future economists with the help of new forms of teaching. The aim of studying a foreign language is to achieve the efficiently communicate in any actual situation. That is the aim the “English for managers” manual is intended for. The manual in question is based on the main principles of communicative teaching techniques. In the process of working with the manual the students are supposed to master a set of communicative actions, knacks and habits necessary for effecting the professional activities of a manager with the help of English.